Waarvoor kan u bij ons terecht?

 • Binnenschrijnwerkerij

  100% AMBACHTELIJK, 100% ORIGINEEL
  Maak uw binnenhuisafwerking compleet met het binnenschrijnwerk op maat van Michel Jacobs Interieur.
  Bent u op zoek naar een betrouwbare schrijnwerker om te helpen bij het realiseren van een piekfijne binnenhuisafwerking? Dan is nu aan uw zoektocht een einde gekomen!

  Al jarenlang is Michel Jacobs Interieur een vaste waarde in de Kempen. Het binnenschrijnwerk dat wij afleveren is dan ook keer op keer van sublieme kwaliteit. Ons oog voor detail en het feit dat wij alles steeds volledig conform de wensen van de klant uitvoeren, maakt van al onze klanten tevreden klanten.

  Wij maken uw interieurdromen waar

 • Keukens op maat

  Keukens op maat van uw stijl én van uw budget
  Een nieuwe keuken zet u niet elke dag. Wees er daarom zeker van dat de keuken die u zal installeren 100% overeenstemt met uw smaak en met uw behoeften én met die van uw gezinsleden. De beste manier om dit te waarborgen is opteren voor een op maat gemaakte keuken.

  Er zijn zoveel voordelen verbonden aan een maatkeuken
  Gezinnen die kiezen voor een maatkeuken zijn er zeker van dat hun keuken volledig aan hun esthetische verwachtingen voldoet, dat er het maximum aan opbergruimte wordt uitgehaald, dat de keuken op praktisch vlak volledig met hun behoeften overeenstemt en natuurlijk ook dat hun keuken binnen hun budget past.

 • Badkamerkasten

  Kan je badkamer wel een renovatie gebruiken?
  Reken dan op Michel Jacobs Interieur als partner voor uw (opberg)kasten.

  Onze mogelijkheden voor een badkamer te renoveren of perfecte badkamerkasten te voorzien zijn onbeperkt.

  Alle maatwerk kasten worden volledig in eigen atelier verwerkt, dit gecombineerd met eigen plaatsing resulteert steeds in een hoogwaardig eindproduct, en dat tegen correcte prijzen.

 • Maatwerk

  Alle maatwerk kasten worden volledig in eigen atelier verwerkt, dit gecombineerd met eigen plaatsing resulteert steeds in een hoogwaardig eindproduct, en dat 
tegen correcte prijzen.

  Bekijk onze realisaties 
en overtuig uzelf

 • Binnendeuren

  Michel Jacobs Interieur is jouw specialist in het voorzien van de perfecte binnendeur op maat. Wij werken met plezier enkele mogelijkheden uit die optimaal in uw woning of gebouw zullen passen.

  Informeer dan zeker naar onze interessante voorwaarden en producten van de hoogste kwaliteit.

Michel Jacobs Interieur © Copyright 2020-2021 - Alle rechten voorbehouden